SDP je jedina opozicija u Vitezu

Nakon što je Viteški.ba objavio kako se u Vitezu uskoro osniva novi politički pokret, politička stranka lokalnog usmjerenja reagirali su iz Općinskog odbora SDP-a BiH Vitez, a reakciju prenosimo u cjelosti:

“Za nedovoljno upućene ili nedovoljno informirane, koji žele da budu dio političke scene općine Vitez jedno pojašnjenje. Općinska organizacija Socijaldemokratske partije BiH Vitez je jedina politička organizacija koja ima opozicijsko djelovanje sa svoja dva vijećnika u Općinskom vijeću Vitez, a to je lako provjerljiva činjenica. Smatramo da novi politički faktor koji želi biti suprotnost vladajućima i kako kažu “lažnoj opoziciji” moraju da traže saveznike u ljudima i organizacijama koji već godinama se bore i djeluju kao istinska opozicija. Pozivamo “nove opozicionare” da pogledaju zapisnike sa sjednica vijeća, da pogledaju naša priopćenja za javnost i na taj način možda promijene neistinit stav da je cijela opozicija u Vitezu lažna i da nemaju nikakve reakcije odnosno neka preciziraju na koga se odnose stavovi o lažnoj opoziciji u vijeću i mi smo stava da postoje takvi, ali oni imaju ime te političke organizacije.

Svakom pojedincu i organizaciji koja će stati na stranu ljudi i građana u borbi za njihova prava želimo istinsku sreću i snagu u političkom djelovanju, sve suprotno od tog će biti samo dodatno oslabljivanje opozicionog djelovanja“, navodi se u informaciji koju potpisuje Služba za odnose s javnošću OO SDP BIH Vitez.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.