Aner Žuljević

SDP je danas spriječio finansijski kolaps Federacije BiH

Aner Žuljević, delegat SDP BiH u Domu naroda, kaže kako je SDP danas spriječio finansijski kolaps FBiH zbog neodgovornog ponašanja delegata vladajuće parlamentarne većine.

„Društveno štetna federalna koalicija SDA-SBB-HDZ u Domu naroda Parlamenta FBiH na današnjoj sjednici ponovo nema dovoljan broj glasova za usvajanje budžeta i finansijskih planova.

Delegati SDP BiH nikada neće dopustiti da građani trpe nerad i javašluk aktuelne vlasti, pa ćemo danas kao opozicija podržati kontinuitet procesa u usvajanju finansijskih dokumenata.

Ukoliko ovakav izborni budžet bez minimuma osjećaja za socijalne i ekonomske probleme građana bude dostavljen u formi prijedloga, SDP BiH isti neće podržati“, rekao je Žuljević.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.