SDP Jablanica obilježila Dan državnosti BiH

Svečanim polaganjem cvijeća povodom Dana državnosti BiH, delegacije i članovi OO SDP BiH Jablanica i DF Jablanica su na simboličan način otpočeli saradnju na lokalnom nivou, te ujedno poslali poruku da ujedinjena ljevica nikada neće pristati na bilo kakve podjele države i društva.

Ponosni na višestoljetnu historiju naše domovine odali smo počast svima koji su u opstojnost naše države ugradili svoje živote. Za državnost BiH, kao i istinu o antifašistima i patriotima i njihovoj borbi trebamo se boriti i mi danas – da bismo osigurali njihovo mjesto koje zaslužuju u historiji, ali i svoje mjesto u sretnijoj budućnosti.

„Živimo zajedno, jer jedni bez drugih ne možemo. Budimo ono što jesmo, a mi jesmo braća i sestre po majci Bosni i Hercegovini. Tri naroda jedna duša“!!! Smrt fašizmu, sloboda narod! Dragi sugrađani, Bosanci i Hercegovci sretan vam 25. Novembar Dan državnosti Bosne i Hercegovine!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.