SDP izvojevao pobjedu u Parlamentu FBiH, van snage stavljen Pravilnik kojim je propisana obaveza zamjene fiskalnih kasa

Nakon dva mjeseca borbe Kluba zastupnica/zastupnika SDP BiH u Parlamentu FBiH, sinoć je usvojen zaključak Predstavničkog doma koji nalaže Ministarstvu finansija stavljanje van snage Pravilnika kojim je propisana obaveza zamjene fiskalnih kasa što bi privrednike koštalo više od 60 miliona KM!

Ovo je objavio poslanik SDP-a u Parlamentu FBiH Damir Mašić.

– Na jučerašnjoj sjednici smo isti zaključak predložili i mi i klub SDA koji je u međuvremenu evoluirao u svom stavu spram uvedenog nameta privredi što pozdravljamo. Hvala dijelu parlamentaraca vladajuće većine koji su prepoznali našu argumentaciju i stavili van snage loš i štetan pravilnik Vlade FBiH i Ministarstva finansija. Hvala i opozicionim klubovima koji su od početka bili s nama – napisao je na Facebooku Damir Mašić.

Jedna bitka dobijena. Idemo dalje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.