Općinska organizacija SDP BiH Centar Sarajevo

SDP Centar pokrenuo peticiju za zaštitu hotela Pošta u Sarajevu

Općinska organizacija SDP BiH Centar Sarajevo pokrenula je peticiju zajedno s građanima Sarajeva, a sve s ciljem spašavanja identiteta grada Sarajeva, te sprječavanja urbicida.

Za manje od 24 sata prikupljeno je preko 1500 potpisa građana koji su aktuelnim vlastodršcima jasno i glasno poručili: STOP URBICIDU!

Još jednom koristimo priliku da pozovemo građane da nam se priključe kako bi spriječili najavljeno usvajanje novog Regulacionog plana koji podrazumijeva rušenje hotela Pošta i izgradnju novog objekta sa 7 spratova. Dodatno, i nedavno izgrađeni trg ispred Pozorišta mladih žele pretvoriti u ulaz/izlaz podzemne garaže.

Potpisivanje peticije je organizovano u srijedu (15.7.2020) sa početkom u 16 sati ispred Narodnog pozorišta.

Online verzija peticije za one koje nisu u Sarajevu: http://chng.it/VGSDvtq8z8

Također, u ime SDP BiH Centar Sarajevo pozivamo i druge političke stranke da nam se pridruže: Naša stranka, Narod i Pravda, NBL, Platforma za progres, ESPo…

Ovo je prvi korak u borbi za Sarajevo!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu