OO SDP Banovići

SDP će nakon izbora biti nosilac promjena u Banovićima

Općinska organizacije Socijaldemokratske partije BiH obavještava građanke i građane općine Banovići, članove i simpatizere, da ne nasjedaju na laži koje se plasiraju u Banovićima vezano za nadolazeće političke promjene nakon izbora 2.oktobra 2022.godine.

˝SDP BiH je snažna, ozbiljna i odgovorna politička partija, spremna da nakon 2.oktobra ove godine preuzme odgovornost i bude lider pozitivnih promjena u političkom životu Bosne i Hercegovine.Rukovodstvo, članovi i simpatizeri Općinske organizacije SDPBiH Banovići, spremni su dati svoj doprinos u realizaciji tih promjena i u općini Banovići te u tu svrhu unutar SDPBiH aktivno dajemo doprinos u realizaciji Strategije i Izbornog programa SDPBiH. Laži lokalnih politika i pojedinaca, koji demokratičnost i otvorenost SDPBiH zloupotrebljavaju i u Banovićima plasiraju priču kako će ‘oni’ biti nosioci promjena u Banovićima (u ime SDP-a a za svoj račun) te kako će “oni” biti politički faktor koji će realizovati te promjene (pominjući drsko, bezobrazno i ciljano Rudnik Banovići, ministarstvo energije, industrije i rudarstva i još mnogo toga)˝, saopštili su iz OO SDP Banoviči.

Kako su istakli, izvjesno je da će SDP nakon izbora biti nosilac promjena u Banovićima. ˝Zbog toga je širenje ovakvih laži u Banovićima i zloupotreba SDP BiH od strane određenih politika i pojedinaca, za njih, nije ništa drugo do pucanj u vlastiti politički pojas za spasavanje. Iz tih razloga, pozivamo naše članove i simpatizere, da ne nasjedaju na takve laži nego da svu energiju zajednički usmjerimo, pobjedi dr Denisa Bećirevića za člana Predsjedništva BiH. Pobjedi SDP BiH na svim nivoima u Bosni i Hecegovini koja će rezultirati i promjenama u općini Banovići˝, saopštili su iz OO SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.