Bugojno

SDP Bugojna osudio napad na svog vijećnika

Posljednjih mjeseci SDP BiH je izložen mnogim medijskim i drugim napadima što se, svakako, prenosi i na najniži nivo vlasti.

Slika

Predsjedništvo Općinske organizacije SDP Bugojno održalo je vanrednu sjednicu nakon incidenta koji se desio na pauzi jučerašnjeg zasjedanja Općinskog vijeća u tome gradu. 

– Posljednjih mjeseci SDP BiH je izložen mnogim medijskim i drugim napadima što se, svakako, prenosi i na najniži nivo vlasti. Dokaz su dešavanja na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Bugojno, gdje se verbalni duel vijećnika Miroslava Zelića (HDZ) i Elvisa Tukara (SDP) završio time što je vijećnik Zelić nokautirao vijećnika Tukara. Predsjedništvo SDP-a BiH Bugojno ne samo da oštro osuđuje fizički napad na svog vijećnika nego osuđuje i sve ostale pokušaje destabilizacije rada lokalnog nivoa vlasti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.