Sastanak u Mjesnoj zajednici Ivici

SDP Brčko distrikta BiH je jedina istinska alternativa za naš grad

Dana , 15.07.2016.godine  u prostorijama Mjesne zajednice Ivici održan je sastanak sa članovima i simaptizerima Socijaldemoratske partije Brčko distrikta BiH.

Posebno raduje činjenica što je sastanku prisustvovao veliki broj mladih ljudi koji su uz prisustvo i ostalih građana ispunili prostorije Mjesne zajednice na Ivicima.

Prigodnim riječima sastanak su otvorili i prisutne pozdravili u svojstvu domačina Mirsad Zahirović i Melisa Pečković koju su se zahvalili prisutnima na dolasku i koji su ovom prilikom pozvali sve građana sa prostora MZ Ivici da se pridruže ideji socijaldemokratije, kao jedinoj alternativi za život u Brčko distriktu BiH.

U nastavku sastanka prisutnima su se obratili potpresjednici Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH Branka Đurić – Žilić i Ibrahim dr. Kamenjašević koji su prezentovali programske smjernice naše partije tj. naša socijaldemokratska rješenja iz oblasti: privrede i zapošljavanja, socijalne politike i podrške mladima, izgradnju infrastrukture, kvalitetnijeg obrazovanja , kvalitetnije brige prema boračkoj populaciji  te stvaranju sigurnijeg mjesta za život svih nas.

O trenutnoj političkoj situaciji u našem gradu  prisutne je upoznao Predsjednik  organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH Suad Burić , te istakao da je SDP Brčko distrikta BiH jedina istinska alternativa koja može pomoći ovom gradu , jer ova vlast bez SDP dovodi grad na rub propasti.

Kroz razgovor sa građanima predjsednik Burić osvrnuo se na rješavanje bitnih pitanja za život građana na prostoru ove mjesne zajednice te istakao ” da svi zajedno moramo prepoznati velike projekte koji će rješiti bitna životna pitanja i u takve projekte ulagati sredstva”.

Na kraju svog razgovora sa prisutnim građanima predsjednik Burić  je naglasio da je Socijaldemokratska partija BiH Brčko distrikta BiH važan partner u ostvarivanju svih  pomenutih ideja i projekata .

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.