SDP Brčko čestitao Praznik rada 1.maj

Rukovodstvo Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH svim građankama i građanima Brčko distrikta BiH upućujemo čestitke povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, uz želju da ovaj praznik, rasterećeni svakodnevnih briga, provedu u dobrom raspoloženju i iskrenom uvjerenju da skupa gradimo društvo u kojem će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da dostojno živi od svog poštenog i predanog rada.

 Vrijeme u kojem proslavljamo ovogodišnji praznik rada je teško, ali smo sigurni i da je ovo vrijeme značajnih promjena, u kojem ćemo, zajedno djelujući, krenuti putem oporavka.

 Naša zajednička borba za bolji položaj i standard radnika ujedno predstavlja borbu za bolju budućnost svih nas, a posebno za bolji život budućih generacija. Ta borba traje i danas i trajat će dok je društvo po mjeri kapitala, a ne radnika.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.