SDP bilježi evidentan porast medijskog aktiviteta u Tuzlanskom kantonu

Prema podacima Sekretarijata za informisanje KO SDP BiH Tuzla, u proteklih osam mjeseci viralni media rejting SDP u Tuzlanskom kantonu znatno je porastao,a prisustvo u elektronskim medijima utjecalo je na poboljšanje kako eksterne tako i interne komunikacije uz pozitivan feedback članova i simpatizera SDP-a s konstantnom tendencijom rasta.

Sistemsko media planiranje jedan je od ključnih preduslova za kvalitetnu promociju aktivnosti SDP-a na području Tuzlanskog kantona, ustvrdio je koordinator PR resora Emir Vildić, dodavši kako ova organizacija permanentno od novembra mjeseca 2015. radi na stvaranju pretpostavki za kvalitetniju promidžbu u javnosti, a u posljednje vrijeme bilježi i evidentan porast medijskog aktiviteta.

Radno-konsultativni sastanci kantonalnog izbornog štaba sa opštinskim koji se trenutno održavaju diljem kantona predstavljaju zapravo “team building” na kojima će se utvrditi aktivnosti te istrajati na njihovoj realizaciji, a sve s ciljem što boljeg rezultata na predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je iz  Izbornog štaba KO SDP BiH Tuzla.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.