SDP BiH Žepče obilježio 15. april – Dan oslobođenja općine Žepče

Obilježavanje 15. aprila – Dana oslobođenja općine Žepče je otpočelo u petak15.4.2016.god. od 16,30h polaganjem vijenaca na spomeniku antifašista u Preku, kojem se odazvalo 50-ak članova SDP-a i građana općine Žepče. Predsjednik OO SDP BiH Žepče Mirko Trifunović  je održao kratak historijski čas o važnosti 15. aprila i njegovom današnjem tretmanu od strane vladajućih struktura općine Žepče. Isto tako Predsjednik je prisutnima čestitao Dan ARBiH kao još jedan važan datum u historiji naše domovine – Bosne i Hercegovine.

Isti dan u večernjem terminu održana je Svečana sjednica Općinskog odbora SDP BiH Žepče na kojoj je dodjeljeno deset „Petnaestoaprilskih priznanja“ za drugarice/drugove koji su svoj život proveli u jačanju i širenju ideje socijaldemokratije na području općine Žepče. Među njima ovaj put su se našli: Muslić Ševala, Dervišić Galib, Ristić Dejan, Grabus Hazim, Smajlović Neđib, Grozdić Simo, Skenderović Agan, Šašić Rajko, Čamo Huso i Hrustić Faruk.

Svečanosti je prisustvovao i šef kluba SDP-a u Parlamentu FBiH, Elvir Karajbić, koji je prisutnima prezentovao aktuelnu političku situaciju u državi BiH i odgovarao na mnogobrojna pitanja članova žepačkog SDP-a.

Obilježavanje 15. aprila je završeno u nedjelju 17. aprila jednodnevnom ekskurzijom u Travnik, a u kojoj su učešće uzelii članovi Foruma seniora naše organizacije, članovi udruženja UABNOR općine Žepče i ostali zainteresovani građani. Sveukupno njih 30 je uživalo u jednodnevnoj posjeti  Travniku, obilasku Starog Grada, Plave Vode i pri povratku Fis Viteza.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.