SDP BiH Zenica na “Čimburijadi 2018.”

Snijeg i prohladno vrijeme prvog dana proljeća nisu spriječili članove i simpatizere zeničkog SDP-a da organizuju, sada  već tradicionalno, druženje SDP-ovaca i na taj način daju svoj doprinos u obilježavanju zeničke manifestacije „Čimburijada 2018.godine“.

Na Kamberović polju su se okupili mnogobrojni  članovi i simpatizeri SDP BiH  Zenica,  koji su uz prisustvo  gostiju iz susjednih općinskih organizacija  SDP BiH ZDK, uz čimbur, roštilj, razgovor  i pjesmu proveli ugodan dan i na taj način još jednom potvrdili zajedništvo, volju i želju za novim i drugačijim pristupom aktivizmu na terenu, razgovorom i druženjem među građanima.

Kao ni prethodnih godina, ni na ovoj čimburijadi, nije izostao  dolazak predsjednika SDP BiH,  Nermina Nikšića, koji se  zajedno sa potpredsjednikom SDP, Zukan Helezom, odazvao na poziv predsjednika KO SDP BiH ZDK, Senaida Begića i predsjednika  GO SDP BiH Zenica, Mladena Simića.  Dolazak čelnika SDP BiH naišao je na veliko oduševljenje prisutnih SDP-ovaca, jer su svojim dolaskom još jednom potvrdili koliki značaj SDP BiH, na čelu sa Predsjednikom, daje Zenici i Zeničko-dobojskom kantonu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.