SDP BiH Zavidovići obilježio Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Kišno i vjetrovito vrijeme nije spriječilo OO SDP BiH Zavidovići da danas kao i svake godine obilježi Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, jedan od najznačajnijih dana u modernoj historiji naše jedne nam jedine domovine. Prije svega upriličeno je polaganje cvijeća na Spomen-obilježju žrtvama rata 1992 – 1995, a nakon obraćanja Općinskog načelnika i na Spomeniku palim borcima 1941 – 1945. godine.

Poslije toga uslijedila je svečana sjednica u prostorijama SDP-a gdje je proglašen pobjednik Konkursa za najbolju kratku priču na temu „Domovini na dar“ koji je raspisao Forum mladih u povodu 1. marta, te su dodijeljene nagrade. Pobjednik konkursa je Amar Buljubašić. Drugo mjesto zauzela je Adnana Fehrić, a treće Sanela Hamzić.

Pasusom iz pobjedničke priče našeg Amara Buljubašića poželjet ćemo našoj domovini i svima vama sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine:
„O Zemljo junaka, ime tvoje vječno će nastaviti da živi! O Zemljo ratnih ožiljaka, ti ćeš nastaviti da živiš prkosno i odvažno, kao uvijek do sada. I poslije svake rane i udarca, dizat ćeš se upravno i ponosno – jer to si ti, to je naša Bosna, jedina koju poznajemo! O domovino, o Bosno i Hercegovino, sve je moje tebi na dar dato.“

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.