Obilježavanje 4. aprila – Dana oslobođenja Vareša

SDP BiH Vareš i SUBNOR položili cvijeće ispred Spomen obilježja borcima NOR-a

SDP BiH Vareš i SUBNOR odali počast svim poginulim borcima NOR-a koji su u borbi položili ono najvrijednije – vlastite živote .

Slika

U okviru obilježavanja 4. aprila donedavno komune, OO SDP BiH Vareš i SUBNOR Vareš su izvršili polaganje cvijeća ispred Spomen obilježja palim borcima NOR-a općine Vareš u periodu od 1941 do 1945. godine, kod spomen biste Rešada Saletovića kao i spomen obilježje u Vareš Majdanu.

Sa dužnim poštovanjem, odajući poštu svim poginulim, kao i u međuvremenu umrlim borcima NOR-a, OO SDP BiH Vareš i SUBNOR Vareš na ovako jednostavno, makar na skroman način, je odao  počast svima onima koji su u toj borbi položili ono najvrijednije – vlastite živote .

Obilježavanje 4. aprila, Dana oslobođenja Vareša. I, ne samo to.

Gradić, i Ljudi u njemu, simboli borbe protiv fašizma.

Protiv svake rasne, polne, nacionalne i socijalne segregacije.

Ne stojimo tu samo čuti govor naših omladinaca – SDP-ovaca.

Stojimo tu dajući počast onima koji izgubiše živote boreći se protiv fašizma.

 

Zašto to, tradicionalno i dugogodišnje, obilježava samo SDP ? Ostaje pitanje na koje neki drugi … sami trebaju dati odgovor !

Svim građanima općine Vareš upućene su iskrene čestitke povodom 4. aprila – Dana oslobođenja Vareša i pobjede nad fašizmom.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.