SDP BiH propituje legitimitet gradonačelnika Mostara

U povodu inicijative grupe građana za ocjenu ustavnosti pravnog statusa gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića, SDP BiH u ponedjeljak je službeno zatražio sve administrativne akte vezane za njegov pravni status, a koje su donijeli Ured visokog predstavnika za BiH i Centralna izborna komisija BiH od trenutka prestanka mandata posljednjeg saziva Gradskog vijeća Mostara do danas.

Odmah po primitku dokumentacije pravni eksperti te stranke razmotrit će mogućnost pokretanja pitanja legitimiteta i pravnog statusa gradonačelnika Mostara pred ustavnim sudom, priopćeno je iz Gradskog odbora SDP-a BiH Mostar.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.