Kandidati za sve nivoe vlasti

SDP BiH prikupio 5.000 potpisa za oktobarske Opšte izbore

Socijaldemokratska partija BiH predala Centralnoj izbornoj komisiji BiH prijavu za oktobarske Opšte izbore

Slika

Socijaldemokratska partija BiH je u predviđenom roku registracije političkih subjekata, odnosno političkih partija i stranaka, kao i nezavisnih kandidata, predala Centralnoj izbornoj komisiji BiH prijavu za oktobarske Opšte izbore.

SDP BiH će za predstojeće Opšte izbore imati kandidate za sve nivoe vlasti, a još prije isteka roka  za prijavu prikupljeno je 5.000 potpisa, što je skoro duplo više od potrebnih 3.000 potpisa.

Također, SDP izražava zadovoljstvo time što je najveći broj potpisa skupljen na poplavljenim područjima naše zemlje, što, ujedno, daje veliku obavezu da se građanima u ovim područjima što prije pomogne u normalizaciji stanja i obnovi devastiranih područja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.