Promocija održana na strateškom planiranju

SDP BiH predstavio aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje

google-playappstore111

Mobilna aplikacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (SDP BiH) od danas je dostupna za preuzimanje korisnicima uređaja sa Android i iOS operativnim sistemima. Aplikacija je prezentovana danas na strateškom planiranju, gdje se okupilo rukovodstvo partije na državnom, regionalnom i lokalnom nivou, kao i kandidati za načelnike i gradonačelnike na predstojećim izborima.

Prezentaciju aplikacije održao je generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić navodeći kako je ona u potpunosti povezana sa internet stranicom SDP-a, iako tehnički može raditi i bez internet konekcije. Pored toga, kako je istaknuto, korisnik može aplikaciju prilagoditi sebi, kako bi lakše čitao vijesti iz svoje lokalne organizacije i kako bi lakše pristupio kontaktima lokalne organizacije SDP-a. Mobilna aplikacija ima i ugrađen takozvani „push“ servis kojim će se omogućiti brza i direktna komunikacija i informisanje o važnim događajima i aktivnostima.

„Članovi i simpatizeri SDP-a su jedna široka zajednica izuzetno zainteresovana za sva dešavanja unutar partije i rad partije općenito. Upravo zbog toga, naša internet stranica bilježi rekordnu posjećenost i sama po sebi može parirati mnogim informativnim portalima u zemlji. Slično je i sa našim profilima na društvenim mrežama koji, uporedimo li ih sa drugim strankama, bilježe najveće brojeve pratilaca i najintenzivniju interakciju. Odlučili smo stoga socijaldemokratima na ovaj način omogućiti još jedan kanal komunikacije i informisanja“ pojasnio je Čengić.

Svi građani, simpatizeri i članovi mogu ovu aplikaciju preuzeti na zvaničnim trgovinama aplikacija za uređaje koji koriste Android i iOS. Dovoljno je da u pretragu unesu „SDP BiH“. Poveznica za preuzimanje aplikacije može se pronaći i na zvaničnoj internet stranici Socijaldemokratske partije – www.sdp.ba.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.