Brčko

SDP BiH predizbornu kampanju počeo u Brčko distriktu BiH

U Brčkom nema sumnje u pobjedu jer SDP je uvijek pobjeđivao u ovome gradu- kazao je Hadžiomerović

Slika

Socijaldemokratska partije Bosne i Hercegovine predizbornu kampanju danas  je započela u Brčko Distriktu.  -Mi želimo iz Brčkog da počnemo kampanju za izbore jer je Brčko Bosna i Hercegovina u pravom smislu riječi. Jednog dana kada cijela Bosna i Hercegovina bude organizirana kao što je danas organizirano Brčko onda će to biti prava država- kazao je predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija.

Dodajući da su potpuno uvjereni da će Bakir Hadžiomerović kao član Predsjedništva BiH biti garant stabilnosti u predsjedništvu.

-Želimo u vremenu koje je pred nama da kažemo ljudima kako je bitno da u Predsjedništvu imamo sigurnost, da imamo jednog člana Predsjedništva koji nikada neće pristati na nešto što se zove dalje dijeljenje umjesto ujedinjavanje  Bosne i Hercegovine- kazao je Lagumdžija.

Naglašavajući da se „jako dobro zna kako je u Brčkom formirana vlast“.

-Ovdje je formirana vlast na jedan ne demokratski način. SDP je kao izborni pobjednik manipulacijom i izdajom, političkim trikovima, bez morala, izbačen iz vlasti i zbog toga danas u Brčkom imamo stagnaciju- kazao je Lagumdžija.

Bakir Hadžiomerović  je kazao da kampanju simbolično počinju u Brčko Distriktu Bosne i Hercegovine.

-Ovo je najmultietničkija sredina u Bosni i Hercegovini. Siguran sam da će odavde Bosna i Hercegovina dobiti novu viziju i da ćemo u oktobru dobiti Bakira umjesto Bakira u Predsjedništvu BiH. U Brčkom nema sumnje u pobjedu jer SDP je uvijek pobjeđivao u ovome gradu- kazao je Hadžiomerović.

Aktuelni premijer u Federaciji Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić je kazao da je njegova, a i želja SDP-a da se u ovoj zemlji ljudi počnu cijeniti po onome šta i koliko rade, a ne po tome šta pričaju.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.