SDP BiH osuđuje prijetnje upućene profesoru Dženanu Skeliću

Socijaldemokratska partija BiH najoštrije osuđuje prijetnje upućene prof.dr. Dženanu Skeliću, akademskom gradjaninu, aktivisti i članu SDP BiH, te pozivamo nadležne organe na hitnu reakciju i provođenje istrage.

Neprihvatljivo je da se uglednim građanima upućuju prijetnje znog njihovih stavova i kritike vladajuće političke opcije.

Ovo je još jedan u nizu pokušaja zastrašivanja i ušutkivanja svih onih koji argumentovano iskazuju nezadovoljstvo i skreću pažnju na brojne neuspjehe i afere vlasti.

Očekujemo od pravosudnih i policijskih tijela u Zeničko-dobojskom kantonu da bez odlaganja poduzmu mjere zaštite prof.dr. Dženana Skelića i procesuiranja lica odgovornog za prijetnje fizičkim ugrožavanjem njegove sigurnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.