SDP BiH osuđuje necivilizacijsko ponašanje Milorada Dodika prema novinarima

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine smatra krajnje bezobraznim današnje necivilizacijsko ponašanje člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, kada je pokazao srednji prst novinarima koji su čekali njegovo saslušanje u Sudu Bosne i Hercegovine.

Ovakav potez je samo još jedan u nizu nasilničkog ponašanja osobe koja nema poštovanja prema bilo kome, te kao i mnogo puta do sada, odaje nervozu u njegovom javnom nastupu.

Godinama smo svjedoci njegovog vulgarnog ponašanja, a u tome pogotovo prednjači u odnosima sa novinarima, koji ustvari, samo rade svoj posao.

Nisu novinari krivi što je Milorad Dodik danas morao da se pravda pred istražiteljima Suda BiH o tome kako je stekao milionsku vilu na Dedinju i njegovim poslovnim mahinacijama sa Pavlović bankom.

Ovakvo ponašanje ne priliči jednom političaru, a pogotovo članu državne institucije, poput Predsjedništva Bosne i Hercegovine, pa čak i ako se zove Milorad Dodik.

Iluzorno je očekivati da se Dodik zbog svog ponašanja izvini članovima novinarskih agencija i redakcija. Ukoliko zaista izostane njegovo izvinjenje pozivamo novinare i njihove redakcije da uzvrate tako što će prestati pratiti njegov rad.

Na taj način bi sigurno doprinijeli boljem mentalnom zdravlju građana Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.