Službena facebook stranica

SDP BiH neće smatrati ozbiljnim saopćenja stranke Demokratske fronte – Željko Komšić

SDP BiH smatra da je neozbiljno slušati predavanja o demokratiji onih, koji, u svom nazivu imaju ime svog lidera, a nemaju naziv države, “koju punih usta, navodno, brane na svakom koraku”, poručeno je na facebook stranici SDP BiH

SlikaSocijaldemokratska partija BiH (SDPBiH) od sada neće smatrati ozbiljnim saopćenja stranke Demokratske fronte – Željko Komšić, dok se ne budu temeljila na argumentima, a ne na "kuloarskim i izmišljenim pričama nekih članova ove stranke", navodi se na službenoj facebook stranici SDP BiH.

Istaknuto je da u tim saopćenjima ni imena javnih preduzeća nisu napisana pravilno, što samo dokazuje manjak znanja i kompetencije.

– A, ako neko nema znanja, ostaje mu samo da nagađa i izmišlja – naglašeno je.

SDP BiH smatra da je neozbiljno slušati predavanja o demokratiji onih, koji, u svom nazivu imaju ime svog lidera, a nemaju naziv države, "koju punih usta, navodno, brane na svakom koraku", poručeno je na facebook stranici SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.