GO SDP BiH Mostar

SDP BiH neće odustati od ideje jedinstvenog Mostara

Gradski odbor SDP BIH Mostar obavještava javnost da ćemo sutra, na poziv SDA Mostar, pristupiti pregovorima oko rješenja krize u Mostaru zbog neodržavanja izbora. Iako smo više puta ignorisani i nismo pozivani na pregovore, smatramo da je dužnost svake odgovorne partije da učini sve što je u njenoj moći da se izbori u Mostaru konačno održe i da treba razgovarati sa svima koji razgovor žele.

Ono što želimo naglasiti je to da na pregovore nije pozvan jedan dio parlamentarnih stranaka i da pozivamo SDA Mostara da još danas uputi poziv i tim strankama kako bi dogovarali rješenje koje će dobiti podršku. Ne želimo i nećemo učestvovati u nacionalnim blokovima na bilo kojoj strani jer naš interes su građani Mostara, ali isto tako razgovaraćemo sa svakim ko želi da do rješenja dođe.

U tom smislu ćemo se i sutra odazvati ovom pozivu i iznijeti svoje viđenje situacije. Ukoliko bi pregovori i dalje uključivali samo određen broj parlamentarnih stranaka, a ne sve one koji treba da učestvuju u rješenju, GO SDP BIH Mostar se više neće odazivati na takve sastanke jer nam ni u kom slučaju nije cilj praviti blokove nego razgovarati o dobrobiti građana Mostara i rješenjima koja bi dovela do izbora u Mostaru.

SDP BIH neće odustati od onoga što ogromna većina Mostaraca želi, a to je ideja Mostara kao jedinstvenog grada u kojem se svi njegovi građani osjećaju komotno i u kojem se gradi suživot, a ne život jednih pored drugih.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.