SDP BiH Travnik

SDP BiH ne odustaje od principa “Jedna općina – Jedno lovište”

Predsjedništvo SDP BiH SBK/KSB podržava stav zastupnika SDP BiH u Skupštini SBK/KSB povodom nastavka prekinute sjednice Skupštine SBK/KSB zakazane za ponedeljak, 20.03.2017. godine, a na kojoj će se razmatrati Odluka o osnivanju lovišta, Klub zastupnika SDP BiH u Skupštini SBK/KSB je donio slijedeće stavove:

1.Vlada SBK/KSB je usvajajući amandmane HDZ BiH ponovo pokazala da je za podjele, a ne za integraciju i razvoj SBK/KSB, što je pokazala kroz usvajanje amandmana koji suštinski mijenjaju Odluku o osnivanju lovišta. Na ovaj način Vlada SBK/KSB je potvrdila da sa pravom nosi epitet “HDZ-ova Vlada” i da SDA u njoj igra sporednu ulogu. Ovakva Odluka sa usvojenim amandmanima je još jedna u nizu odluka koja pravi podjele na nacionalnoj osnovi i tako sprečava bilo kakav normalan razvoj ovog Kantona u bilo kojem segmentu.

2.Zastupnici u Skupštini SDP BiH SBK/KSB ne odustaju od osnivanja lovišta po principu “jedna općina – jedno lovište”, i na taj način podržavaju stavove Saveza lovačkih organizacija u Bosni i Hercegovini. Nadamo se da gore navedeni prijedlog na sjednici Skupštine neće dobiti potrebnu većinu, te da ćemo se vratiti prethodnim principima u vezi sa osnivanjem lovišta u SBK/KSB.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.