GO SDP Banja Luka

SDP BiH na lokalne izbore u Banjoj Luci izlazi samostalno

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine na lokalne izbore u Banjoj Luci izlazi samostalno. Kako je rekao potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, na izbore izlaze s najboljim ljudima i programom.

“Mi smo jedina ljevica u Banjaluci. Mi smo jedina multinacionalna partija u Banjaluci. Mi smo jedina partija u Banjaluci koja ima kandidate iz dijaspore. Naš cilj je ulazak u Skupštinu grada Banjaluka nakon 20 godina i vraćanje građanskog glasa u skupštinske klupe. Borimo se protiv stanja u Banjaluci, a ne protiv ljudi”, kazao je Mijatović.

Iz SDP-a Banja Luka poručili su kako “SNSD i njihovi sateliti ni danas ni nakon izbora ne mogu računati na koaliranje s njima ni po koju cijenu”.

“Kandidat za gradonačelnika iz SNSD-a ne može računati na našu podršku ni po koju cijenu! Pozivamo sve političke stranke u Banjaluci da predstavimo programe i da se takmičimo u idejama i projektima koji će poboljšati životni standard naših sugrađana. Pozivamo sve političke stranke u Banjaluci da prekinemo s prepucavanjima i politikanstvom i svi zajedno pokažemo da Banjaluka može drugačije”, poručio je Mijatović.

Na listi za Skupštinu grada Banja Luka nalazi se 35 kandidata, a nosilac liste je Dario Sandić.

Slobodna Bosna

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.