SDP BiH Kalesija: Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja!

Cijenjeni učitelji , nastavnici i profesori,

u povodu 05. oktobra Svjetskog Dana učitelja, prosvjetnim radnicima na području općine Kalesija u ime Općinskog Odbora SDP-a upućujemo iskrene čestitke.

O važnosti ove profesije, nezamjenjive u razvoju čovjeka, govori činjenica da se ovaj dan obilježava širom svijeta u više od 100 zemalja i da ga je proglasila organizacija UNESCO.

Ovaj Dan ima za cilj da pokaže, da je rad učitelja, nastavnika i profesora prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva.
Želimo zahvaliti i izraziti poštovanje svim prosvjetnim radnicima na području općine Kalesija, za sve što čine da djeci prenesu znanje i odgoj kako bi postali vrijedni članovi društva.

Iako uslovi u kojima djelujete nisu na visokom nivou, a Vaš rad nije dovoljno vrednovan, uvjereni smo da ulažete maksimalne napore u odgoju i obrazovanju svakog učenika. To pokazuju brojni naraštaji mladih i obrazovanih ljudi koji izlaze iz vaših učionica.

Cijeneći Vaš rad i angažman, još jednom upućujemo Vam iskrene čestitke za ovaj Dan!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.