SDP BiH je garant slobode i tolerancije svih građana Bosne i Hercegovine

Na predstavljanju kandidata Socijaldemokratske partije koji je održan u brčanskom Domu kulture predstavili smo i kandidate za Skupštinu Brčko distrikta BiH iz reda nacionalnih manjina.

Radi se o Aliji Denjagiću predstavniku turske nacionalne manjine i Emrahu Zejniloviću predstavniku romske nacionalne manjine.

U mnoštvu bosansko – hercegovačkih i Partijskih zastava pojavile su se i zastave predstavnika nacionalnih manjina sa naše liste za lokalne izbore 2016.godine.

SDP je garancija slobode i tolerancije i svako smije ispoljavati svoja nacionalna osjećanja.

SDP je uvijek bio otvoren za sve građane, bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost. Uvijek je bilo važno i biće pripadnost ideji i temeljima socijaldemokratije.

Zastava druge države nije nikakva prepreka da neko iskreno i na pravi način promoviše ono za šta se SDP BiH zalaže decenijama.

Zastava druge države ne znači da neko sa liste nacionalnih manjina manje ili nikako ne voli BiH. Uostalom to dokazuje i činjenica da je zastava BiH bila iznad svih ostalih zastava i da će tako uvijek i biti.

Isto tako bi postupili i sa pripadnicima drugih manjina, bilo da se radilo o Rusima, Ukrajincima, Albancima, Kosovarima…

Bilo bi dobro kad bi i građani BiH sa ponosom nosili svoju zastavu u određenim dijelovima naše države i ponosili se sa njom, kao što to rade pripadnici nacionalnih manjina u BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.