Čestitka

SDP BiH Jablanica obilježio Dan 4. korpusa ARBiH

Općinski Odbor SDP BiH Jablanica svim pripadnicima ARBiH i građanima Jablanice upućuje iskrene čestitke povodom 17. novembra, Dana 4. Korpusa ARBiH.

4. Korpus ARBiH je oružana snaga koja je prije 24. godine iznikla iz naroda, te se časno i herojski borila za opstojnost države Bosne i Hercegovine. U borbi za državu Bosnu i Hercegovinu, veliki broj boraca i starješina 4. Korpusa dao je svoje živote i djelove tijela, a njihovu žrtvu i nemjerljiv doprinos u odbrani BiH nikada ne smijemo zaboraviti.

I ovog puta, svi zajedno, ćemo se prisjetiti briljantnih uspjeha i svih događaja u periodu Odbrambeno-oslobodilačkog rata na ovim prostorima, te svjetla slobode koje su donijele jedinice ovog i drugih korpusa naše Armije.

S posebnom sjetom i zahvalnošću odajemo počast svima koji su na putu slobode položili svoje živote.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.