SDP BiH ima jasne i konkretne planove za rješavanje problema građana

Skupovima u Novom Travniku i Bugojnu, Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine (SDP) nastavila je sa predstavljanjem kandidata i kandidatkinja za predstojeće lokalne izbore.

29869482502_4c11d43660_h

Okupljenim građanima, članovima i simpatizerima SDP BiH, na skupovima je poslana jasna poruka da Novi Travnik i Bugojno moraju dobiti novu lokalnu vlast, koja će raditi u interesu svih njenih građana.

Atif Rosić, nosilac liste SDP BiH za Općinsko vijeće Novi Travnik, smatra da su građanima u ovoj općini potrebni jasni i konkretni planovi za rješevanje nagomilanih problema.

„Mi u SDP-u imamo jasan plan i jasnu viziju da od Novog Travnika napravimo bolje i ljepše mjesto za život. Konkretan plan, u kojem ćemo istrajati u narednom mandatu, jeste da uvedemo centralno grijanje. Ova lista to može i tražit će rješenja za sve građane naše općine“, naveo je Rosić.

Na skupu u Novom Travniku prisutnima se obratio Besim Belegić, kandidat za načelnika ove srednjobosanske općine, koji je upozorio na činjenicu da se vlast sjeti građana samo za vrijeme predizborne kampanje.

„Prozivaju nas da smo plaćenici i da nismo pravi Bošnjaci, samo zato što smo opasnost za njihove pozicije. Mi im jasno šaljemo poruku da smo mi partija Bošnjaka, Hrvata, Srba i Bosanaca i Hercegovaca koji žele od Novog Travnika da naprave bolju zajednicu za sve nas. Građani ne žele da ih se vlast sjeti samo za vrijeme predizborne kampanje, oni imaju zadatak da konstantno rješavaju naše probleme“, istaknuo je Belegić.

Nosilac liste SDP-a u Bugojnu Admir Škandro, poručio je prisutnima da samo zajedničkim snagama možemo doći do željenih promjena u Bugojnu, te je dodao:

„Mi smo ovdje okupljeni oko jednog motiva, a to je dobrobit naših građana, našeg Bugojna. Budućnost naše općine je u našim rukama, zato vas pozivam da izađete 2. oktobra na izbore i date svoj glas Socijaldemokratskoj partiji BiH.“

Nezavisni kandidat za načelnika Bugojna Asmir Karadža je pozdravio okupljenje građane, simpatizere i članove SDP BiH i istaknuo da će raditi za dobrobit Bugojna.

„Želim se zahvaliti SDP-u na podršci mojoj kandidaturi kao nezavisnog kandidata za načelnika Bugojna. Moj osnovni motiv za kandidaturu je borba protiv korupcije, nepotizma i ličnih interesa pojedinaca koji vode našu općinu“, rekao je Karadža.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.