SDP BiH HNK će biti biti konstruktivna opozcija

Kantonalni odbor SDP BiH HNK na svojoj sjednci održanoj jučer u Mostaru jednoglasno je donio  zaključak da će u ovom mandatnom periodu SDP BiH na području Hercegovačko–neretvanskog kantona biti konstruktivna opozcija. Kao i u prethodnom mandatnom periodu Klub SDP-a će podržati sve napredne ideje u interesu svih građana kantona bez obzira na njihovo političko opredjeljenje.

Ovim putem pozivamo stranke sa najvećim brojem osvojenih manadata u Skupštini HNK  da što skorije formiraju vlast. Evidentno je da je volja građana da vlast u ovom kanton formiraju HDZ i SDA. SDP ne želi biti instrument za međusobno ucjenjivanje vječitih koalicionih partnera nikada razvezanih zastava te ih pozivamo da naš kanton ne koriste kao dio politike ucjena za formiranje vlasti na višim nivoima.

KO SDP BiH HNK

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.