SDP BiH Gračanica obilježio 29. novembar – godišnjicu Drugog zasjedanja AVNOJ-a

Općinska organizacija SDP BiH Gračanica je u kancelariji SDP-a upriličila prijem – druženje uz kafu za istaknute antifašiste i seniore, u povodu 29. novembra – godišnjice Drugog zasijedanja AVNOJ-a.

Predsjednik Općinske organizacije je održao kratko predavanje o značaju ovog datuma, nakon čega se uz kafu diskutovalo o historijskim i političkim temama, značajnim za Bosnu i Hercegovinu. Druženju je prisustvovao veliki broj seniora, koji su uzeli učešće u diskusiji, uputili sugestije kao i članice/ovi rukovodstva Općinske organizacije i predstavnici u vlasti.

Na kraju druženja, delegacije Općinske organizacije su položile cvijeće na Spomen – kosturnicu borcima Narodno oslobodilačkog rata  i Spomen bistu Josipa Broza Tita, koje se nalaze u gradskom parku.