SDP BiH Gračanica obilježio 29. novembar – godišnjicu Drugog zasjedanja AVNOJ-a

Općinska organizacija SDP BiH Gračanica je u kancelariji SDP-a upriličila prijem – druženje uz kafu za istaknute antifašiste i seniore, u povodu 29. novembra – godišnjice Drugog zasijedanja AVNOJ-a.

Predsjednik Općinske organizacije je održao kratko predavanje o značaju ovog datuma, nakon čega se uz kafu diskutovalo o historijskim i političkim temama, značajnim za Bosnu i Hercegovinu. Druženju je prisustvovao veliki broj seniora, koji su uzeli učešće u diskusiji, uputili sugestije kao i članice/ovi rukovodstva Općinske organizacije i predstavnici u vlasti.

Na kraju druženja, delegacije Općinske organizacije su položile cvijeće na Spomen – kosturnicu borcima Narodno oslobodilačkog rata  i Spomen bistu Josipa Broza Tita, koje se nalaze u gradskom parku.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.