Mirsad Mešić za klix.ba

SDP BiH i dalje protiv povećanja akciza na gorivo

Bosanskohercegovački parlamentarci poručili su kako su neprihvatljive ucjene stranih ambasadora u BiH da bez povećanja akciza na naftu i naftne derivate naša zemlja naredne godine neće dobiti kandidatski status za članstvo u Evropskoj uniji.

Šef Kluba zastupnika SDP-a BiH u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mirsad Mešić stav Evropske unije također doživljava ucjenjivačkim.

“To je pritisak na domaće vlasti putem kojeg se pokušava imati sigurnost vraćanja kredita između ostalog i evropskim bankama”, kazao je Mešić.

Zaključio je kako SDP neće dati podršku setu zakona o povećanju akciza sve dok se ne urade kompletne analize s utroškom i dok se ne dođe do informacija gdje su do sada potrošena sredstva od akciza.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.