SDP BiH daje bezrezervnu podršku SDSM-u i Zoranu Zaevu

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine poziva sve odgovorne u Makedoniji na prestanak nasilja i priznavanje i implementaciju rezultata nedavno održanih izbora u ovoj zemlji.

Primjeri Zorana Zaeva, ili npr. njegovog imenjaka Đinđića, govore da oni rijetki među nama, koji smognu hrabrosti da se bore protiv nacionalizma, a koji je najčešće krinka za kriminal i korupciju, moraju imati bezrezervnu podršku svih normalnih ljudi željnih običnog života, posla, pravde. U suprotnom, mogu očekivati da jedva ili nikako izvuku živu glavu.

Nažalost, i bosanskohercegovačka realnost je takva da nacionalističke stranke kontrolišu skoro svaku poru naših života, uključujući i policiju, pravosuđe i državnu upravu. Na taj način osiguravaju svoj opstanak na vlasti i slobodi i SDP BiH će se svim svojim snagama boriti da takve relikte porazi i otjera u istoriju.

SDP BiH podržava SDSM, druga Zaeva i njegove saradnike i sve istinske demokratske snage Makedonije te ovim putem pozivamo i sve strane i međunarodne dužnosnike da svojim ponašanjem i aktivnostima maksimalno utiču na smirivanje i poboljšanje situacije u ovoj zemlji.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.