Sarajevo

SDP BiH će tražiti tematsku sjednicu u Parlamentu o telefonskim razgovorima Budimir-Avdić

Selimović napomenje da je Parlament FBiH osnivač FTV-a i da je inicijativu o tematskoj sjednici podržala nedavno i Federalna vlada.

Slika

Klub poslanika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH zatražit će na  sjednici Kolegija tog Doma održavanje tematske sjednice u Parlamentu o aferi telefonskih razgovora vođenih između predsjednika FBiH Živka Budimira i urednika informativnog programa na Federalnoj televiziji Avde Avdića.

To je Agenciji Fena rekao predsjedavajući poslaničkog kluba SDP-a Jasenko Selimović, uz napomenu da je Parlament FBiH osnivač FTV-a i da je inicijativu o tematskoj sjednici podržala nedavno i Federalna vlada.

Po riječima Selimovića, razgovori Budimir-Avdić odnose se na (nedopustivo) dogovaranje predsjednika FBiH i TV urednika o sadržajima u TV programu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.