KO SDP BiH USK

SDP BiH će i dalje slijediti svoja programska načela i ciljeve

Na održanoj desetoj redovnoj sjednici, Predsjedništvo KO SDP USK razmatralo je aktuelnu političku situaciju u Unsko-sanskom kantonu i tom prilikom usvojilo više zaključaka kojima je potvrđeno opredjeljenje SDP USK da u narednom periodu bude konstruktivna opozicija.

SDP BiH će i dalje slijediti svoja programska načela i ciljeve i neće biti dio loših rješenja, a našu podršku mogu očekivati isključivo kompetentni i nekorumpirani kadrovi spremni da pošteno rade u interesu svih građana USK-a.

Predsjedništvo KO SDP USK, donijelo je između ostalih, a na temelju Statuta SDP BiH i zaključak o pokretanju partijskog postupka protiv poslanika u Skupštini USK Amira Murića, koji je na 15. vanrednoj sjednici Skupštine USK, održanoj 29.januara ove godine, postupao suprotno stavovima Kluba poslanika SDP BiH i tokom koje su prekršene sve norme parlamentarne prakse, uključujući Ustav USK i Poslovnik Skupštine USK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.