Čestitka predsjednika SDP BiH

SDP BiH će i dalje raditi na očuvanju naše jedine domovine – Bosne i Hercegovine

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić svim građanima Bosne i Hercegovine zaželio je sretan 1. mart – Dan nezavisnosti BiH.

„Prije 24 godine na referendumsko pitanje “Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH – Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?”, ogromna većina Bosanaca i Hercegovaca odgovorila je: DA.

Naša zemlja je od tada prošla kroz najburnije razdoblje u svojoj historiji, ali je ostala i opstala, uprkos nastojanjima onih koji je nisu voljeli ni željeli kao slobodnu, samostalnu i suverenu.

Iako i danas postoje oni koji žele da se BiH što prije raspadne na tri ili više dijelova, i dalje sam duboko uvjeren da će ovaj dan zaista postati praznik svih građana Bosne i Hercegovine i dan koji će spajati, a ne razdvajati ljude na vjerskoj, nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi.

Socijaldemokratska partija BiH će, kao što, uostalom, i radi u posljednje 24 godine, i dalje biti koheziona snaga bh. društva i svim demokratskim sredstvima će raditi na očuvanju naše jedine domovine – Bosne i Hercegovine“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.