Brčko

SDP BiH Brčko distrikta BiH čvrsto stoji iza zahtjeva građana

U izjavi za “otisak.ba” predsjednik Socijaldemokratske partije u Brčkom i zastupnik u skupštini Distrikta Esad Atić je kazao “izlazimo jer smo dva dana ubjeđivali Vladu i skupštinsku većinu da čuju građane Brčko Distrikta”

Slika

Prije nekoliko dana Plenum građanki i građana u Brčkom je lokalnoj skupštini dostavio zahtjeve koje su danas razmatrali zastupnici.

Prije glasanja skupštinsku salu su napustili zastupnici opozicije.

U izjavi za “otisak.ba” predsjednik Socijaldemokratske partije u Brčkom i zastupnik u skupštini Distrikta Esad Atić je kazao “izlazimo jer smo dva dana ubjeđivali Vladu i skupštinsku većinu da čuju građane Brčko Distrikta”.

-Građani su se organizirali u Plenum koji je dostavio svoje zahtjeve, ali očito je da skupštinska većina ne želi da čuje niti da rješava probleme građana- kazao nam je Atić.

Dodajući da SDP ne želi da učestvuje u farsi koja je predložena u vidu zakaljučka Gradonačelnika i skupštinske većine.

-Taj zaključak ništa ne rješava! Očekivali smo da će danas biti predložen akcioni plan sa jasnim rokovima i jasnim koracima šta treba uraditi u određenom vremenskom periodu- kaže Atić dodajući da SDP čvrsto stoji iza zahtjeva nezadovoljnih građana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.