SDP BiH Bihać obilježio 107 godina socijaldemokratije u BiH

Gradska organizacija SDP BiH Bihać svečanom akademijom obilježila 107 godina postojanja socijaldemokratske ideje u Bosni i Hercegovini

Sinoćnom svečanom akademijom u prepunoj sali Muzeja Prvog zasjedanja AVNOJ-a u Bihaću, Gradska organizacija SDP BiH Bihać, obilježila je 107 godina postojanja  SDP BiH.

Svojim prigodnim govorom prisutnim članovima i simpatizerima obratili su se predsjednica GO SDP BiH Bihać i nositeljica liste za Gradsko vijeće Grada Bihaća dr. sc. Fatka Kulenović, te predsjednik KO SDP BiH USK i kandidat za gradonačelnika grada Bihaća dr. Hajrudin Havić.

Ovo je bila prilika da se uruče članske karte SDP BiH novim članovima, i to njih preko 200, koji su prepoznali SDP BiH i socijaldemokratsku ideju kao element garanta opstojnosti i egzistencije Bosne i  Hercegovine i njenih naroda i narodnosti koji u njoj žive.

Posebno emotivan dio akademije je bio onaj, kada su porodicama istaknutih članova Gradske organizacije SDP BiH Bihać dodjeljivane plakete za doprinos razvoju socijaldemokratije u gradu Bihaću od nezavisnosti Bosne i Hercegovine do danas. Pa je tim povodom Gradska organizacija SDP BiH Bihać sačuvala svoje uspomene na lik i djelo Huseina Dupanovića, Matu i Marka Šimića, Jusufa Felića, Damira Bajrića i Adnana Delića.

Iz usta prisutnih se sinoć mogla čuti rečenica, kako Gradska organizacija SDP BiH Bihać, organizacijom ovakvih događaja njeguje ”štih” gradske opcije u gradu Bihaću. Svojim glasom prisutne je zabavljala mlada bišćanka Nejra Karabegović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.