OO SDP Gradačac

SDA u Gradačcu podržava kandidata navodnih Socijaldemokrata

Nakon što je Izvršni odbor SDA Gradačac kao kandidata za gradonačelnika ove stranke u Gradačcu najprije jednoglasno predložio svog predsjednika uslijedila je reakcija moćnika “iz sjene”. Ta je odluka ekspresno povučena za samo jedan dan i konačno je javno objelodanjena podrška SDA kandidatu lažnih socijaldemokrata SD(a). Ovime je postalo jasno kako se radi o nastavku političkog projekta čiji je isključivi cilj raspodjela pozicija i moći.

Šta je natjeralo Izvršni odbor SDA Gradačac da po prvi puta od svog osnivanja ova stranka nema svoga kandidata za gradonačelnika, i kako će na to reagovati njeno članstvo, ubrzo će biti poznato.

Takođe sad je više nego jasno da Zelena ljevica predvođena nezasitim kadrovima, koji su na pozicije došli preko lista i glasača SDP-a, bez trunke političkog dostojanstva sve dublje tone u zagrljaj interesno povezanih istomišljenika unutar SDA Gradačac.

Ujedinjeni oko ličnih interesa, ovaj puta brutalno podcjenjujući i vrijeđajući intelekt građana Gradačca, Zelena ljevica sa dijelom političkih tajkuna i mentora iz SDA, kreće u pokušaj osvajanja Gradačca.

Na njihovu žalost njihova namjera je u herojskom gradu, već u samom startu, osuđena na propast!

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu