OO SDP Gradačac

SDA u Gradačcu podržava kandidata navodnih Socijaldemokrata

Nakon što je Izvršni odbor SDA Gradačac kao kandidata za gradonačelnika ove stranke u Gradačcu najprije jednoglasno predložio svog predsjednika uslijedila je reakcija moćnika “iz sjene”. Ta je odluka ekspresno povučena za samo jedan dan i konačno je javno objelodanjena podrška SDA kandidatu lažnih socijaldemokrata SD(a). Ovime je postalo jasno kako se radi o nastavku političkog projekta čiji je isključivi cilj raspodjela pozicija i moći.

Šta je natjeralo Izvršni odbor SDA Gradačac da po prvi puta od svog osnivanja ova stranka nema svoga kandidata za gradonačelnika, i kako će na to reagovati njeno članstvo, ubrzo će biti poznato.

Takođe sad je više nego jasno da Zelena ljevica predvođena nezasitim kadrovima, koji su na pozicije došli preko lista i glasača SDP-a, bez trunke političkog dostojanstva sve dublje tone u zagrljaj interesno povezanih istomišljenika unutar SDA Gradačac.

Ujedinjeni oko ličnih interesa, ovaj puta brutalno podcjenjujući i vrijeđajući intelekt građana Gradačca, Zelena ljevica sa dijelom političkih tajkuna i mentora iz SDA, kreće u pokušaj osvajanja Gradačca.

Na njihovu žalost njihova namjera je u herojskom gradu, već u samom startu, osuđena na propast!