KO SDP ZDK

SDA nastavlja sa rasprodajom države BiH

SDA nastavlja sa rasprodajom države BiH samo da bi bili na vlasti i da drugarica Seka bude zadovoljna. Nakon što je svaki normalan, slobodno misleći čovjek, čovjek od karaktera i ponosa, digao svoj glas protiv raspodjele novca kantonima i gradovima/općinama u FBiH, nezapamćenog profitersko mafijaškog načina zloupotrebe političke moći na koji se odvažiše prvaci SDA, a kasnije se javno suprostavljaju sami sebi i svom kriminalu, što je vrhunac licemjerja.

Vjerujući da su aneksijom skoro svih partija na federalnom nivou završili sav politički život, da i dalje mogu izigravati kabadahije, uostalom kako su i navikli, upletoše se se sami u svoju kriminalnu mrežu. Tako prekjučerašnju sramnu odluku, jučer poništiše i donesoše još goru i kriminalniju.

Pozivamo sve razumne i državotvorne ljude u BiH da dignu svoj glas protiv SDA kriminala, gdje su nam pokazali da životi i zdravlje građana nisu bitni, bitna je samo njihova vlast i novac.

Pozivamo skrivenog skijaša, premijera i njegovu Vladu ZDK, Skupštinu ZDK da se jave iz mišjih rupa. Biti član Vlade nije životno dostignuće koje zbog ličnog interesa može koštati zdravlja i života naših građana. Većina gradova i općina u ZDK su poniženi i osramoćeni. Pitamo javno Miralema Galijaševića da li ga je imalo sramota i da li će izaći ne zeničke ulice? Ako izađe, to je samo dodatni pokazatelj da bratija misli samo na sebe i svoj džep a da su građani za njih samo glasačke ovce.

Poštovane građanke i građani, dignite glas protiv SDA kriminala i propalog premijera Novalića. Članovi minderaši riješite se skuta Seke i Bakira u korist života i zdravlja građana ZDK. NE DOZVOLITE da Corona virus spram vas bude obična nahlada!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu