Aner Žuljević

SDA nastavlja sa kampanjom „uništimo domaće“

Povodom najava o izgradnji trase Koridora 5C kroz mostarsko gradsko područje Jugoistok, Aner Žuljević, delegat Socijaldemokratske partije BiH u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, smatra da je ovo još jedna namjera vladajućih struktura da se građanima oduzmu njihova osnovna ljudska prava.

„Pokušaj vladajućih stranaka da stanovnike Mostara i Blagaja uvjere kako je nužno i za njih najbolje da im se oduzme plodna zemlja, njihova prirodna bogatstva i njihovi domovi, kako bi se izgradila dionica autoputa, predstavlja najgori oblik diktatorskog odnosa prema ljudima kojima vlast treba da služi, a ne da ih unesrećuje.

Nevjerovatno je da se lokalna SDA uključila u kampanju “uništimo domaće” u kojoj ljude uvjeravaju da je izgradnja autoputa preko ovog arhitektonskog, historijskog i prirodnog bisera Bosne i Hercegovine prioritet bez alternative. Nažalost, i ovaj slučaj pokazuje da za SDA, nauštrb svih prirodnih vrijednosti ovog kraja, neprirodna geografija podjele jedina relevantna kategorija.

Sreća po stanovnike Blagaja leži u činjenici da je aktuelna vlast ionako nesposobna da izgradi i centimetar autoputa, pa se oni barem u dogledno vrijeme ne moraju brinuti oko trase“, naveo je Žuljević.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.