Ismet Lulić

SDA još jednom pokazala da ih interesuje BiH, ali samo do Ivana

Zastupnik u Skupštini HNK i predsjednik SDP BiH HNK Ismet Lulić oglasio se putem Facebooka.

Lulić je naveo da je “SDA još jednom pokazala da ih interesuje Bosna i Hercegovina, ali samo do Ivana”.

“Jer, zbog čega bi neko isporučio HDZ-u još jedan kontrolni mehanizam upravljanja policijom kroz komesara ili zamjenika komesara kada uporno godinama tvrde da ministar i komesar ne mogu biti iz istog naroda.

Nakon godina besmislenog natezanja odjednom su se veliki “zaštitnici” Bošnjaka, a ustvari zaštitnici dilova i talova odrekli te iste priče, te sad predviđaju da komesara i njegovog zamjenik ne mogu biti iz istog naroda.

Da se potpuno razumijemo, u predviđenoj izmjeni i dopuni Zakona o unutrašnjim poslovima HNK to samo deklerativno stoji naziv “zamjenik” komesara. To je zapravo drugi komesar bez kojeg se skoro pa ništa ne može uraditi.

Na ovaj način SDA još jednom prodaje i izdaje multietničku državu Bosnu i Hercegovinu. Od Ivana na ovamo još jednom direktno sa HDZ-om praktično gradi institucije trećeg entiteta.

Pitanje je zašto i ko je sve uključen u nove talove ispod stola”, naveo je Lulić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.