Jakub Mahovkić

SDA je u Lukavcu izabrala pogrešne protivnike i teren

Građani Lukavca 9. maja na završnom skupu podrške aktuelnom načelniku Edinu Deliću (SDP) još jednom će glasno i jasno uzviknuti odlučno „ne“ opozivu koji je kreiran u lukavačkoj SDA kuhinji s Tarikom Arapčićem na čelu.

– Lukavačka SDA je izabrala pogrešnog protivnika i teren. Uz nas su SBB, DF, ali, vjerujte, i članovi SDA i SBiH, koji su podržali opoziv. Stoga na referendumu 13. maja očekujemo da građani zaokruže „ne“ i da načelnik Delić nastavi s preporodom Lukavca koji se, očito, ne sviđa SDA – kazao je Jakub Mahovkić, općinski vijećnik na pres-konferenciji u prostorijama KO SDP-a u Tuzli.

SDA se, prema riječima Mahovkića, pocijepala i u Lukavcu, a novoformirani PDA ima sve brojnije članstvo.

– Oni koji su napustili SDA su napokon progledali. Očekujem da će PDA u Lukavcu biti značajniji politički faktor od SDA, ali ne i od SDP-a – rekao je Mahovkić.

Inače, Plan 10 SDP-a u četvrtak, 10. maja, bit će predstavljen građanima Tuzle u Narodnom pozorištu Tuzla.

avaz.ba

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.