Jakub Mahovkić

SDA je u Lukavcu izabrala pogrešne protivnike i teren

Građani Lukavca 9. maja na završnom skupu podrške aktuelnom načelniku Edinu Deliću (SDP) još jednom će glasno i jasno uzviknuti odlučno „ne“ opozivu koji je kreiran u lukavačkoj SDA kuhinji s Tarikom Arapčićem na čelu.

– Lukavačka SDA je izabrala pogrešnog protivnika i teren. Uz nas su SBB, DF, ali, vjerujte, i članovi SDA i SBiH, koji su podržali opoziv. Stoga na referendumu 13. maja očekujemo da građani zaokruže „ne“ i da načelnik Delić nastavi s preporodom Lukavca koji se, očito, ne sviđa SDA – kazao je Jakub Mahovkić, općinski vijećnik na pres-konferenciji u prostorijama KO SDP-a u Tuzli.

SDA se, prema riječima Mahovkića, pocijepala i u Lukavcu, a novoformirani PDA ima sve brojnije članstvo.

– Oni koji su napustili SDA su napokon progledali. Očekujem da će PDA u Lukavcu biti značajniji politički faktor od SDA, ali ne i od SDP-a – rekao je Mahovkić.

Inače, Plan 10 SDP-a u četvrtak, 10. maja, bit će predstavljen građanima Tuzle u Narodnom pozorištu Tuzla.

avaz.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.