Zukan Helez

SDA je omogućila HDZ-u da traži usvajanje svoje verzije Izbornog zakona BiH

Zukan Helez, potpredsjednik SDP BiH, smatra kako je SDA vrlo licemjerna po pitanju sutrašnje hitne sjednice Doma naroda Parlamenta BiH.

„Upravo čitam saopštenje SDA oko Izbornog zakona BIH, koji u Dom naroda upućuje HDZ. Naprosto ne mogu da vjerujem da je to saopštenje one iste SDA koja je rukama svojih izabranih zvaničnika upravo omogućila glasajući za četvrtog delegata SNSD i četvrtog delegata HDZ da ove dvije secesionističke stranke imaju kontrolu nad Domom naroda Parlamenta BiH.

Džaba sad liju krokodilske suze iz SDA i licemjerno pozivaju HDZ da ne stavlja u proceduru njihov prijedlog Izbornog zakona. Tipičan primjer licemjerstva vrhuške SDA kada prodaju krupan državni interes za par fotelja porodično-stranačke klijentele.

Sva sreća pa taj nakaradni zakon mora doći i na Predstavnički dom Parlamenta BiH gdje ima određena grupacija opozicionih zastupnika koji će to zaustaviti i još jednom spasiti državu Bosnu i Hercegovinu od novih podjela“, naveo je Helez.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.