Još jedan šamar građanima FBiH

SDA i HDZ su dokazali da im je SNSD prirodni partner

Vladajuća koalicija SDA-HDZ je svojim današnjim izborom Drage Puzigaće, kadra SNSD-a Milorada Dodika, za zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta Federacije BiH iz reda srpskog naroda, pokazala svoje pravo lice.

Naime, Izetbegovićeva SDA i Čovićev HDZ su ovim potezom svim građanima Federacije BiH jasno dali do znanja ko im je pravi i prirodni partner – Milorad Dodik i njegov SNSD. Javnost i građani Federacije BiH moraju znati da su SDA i HDZ danas izabrali zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda iz stranke koja ne dozvoljava da se objavi popis stanovništva u BiH, stranke koja ne dozvoljava da djeca koriste bosanski jezik i stranke koja blokira svaki mogući iskorak države, pogotovo po pitanju evropskih integracija.

Ne treba zaboraviti činjenicu da je vladajućoj koaliciji odgovarala legitimnost Kluba delegata srpskog naroda u Domu naroda, sa Slavišom Šućurem na čelu, kada su početkom 2015. godine jedva čekali da zasjednu u fotelje i formiraju vlast. Danas su taj isti Klub potpuno zanemarili i požurili da dokažu da su im jedini legitimni predstavnici Srba članovi stranke koja godinama aktivno radi na razgradnji države.

SDA i HDZ su ovim činom dodatno ojačali prirodni savez sa Miloradom Dodikom, sa kojim ionako imaju najviše zajedničkih interesa i sklonosti. Građani Federacije BiH su, nažalost, doživjeli još jedan šamar od strane vladajućih partija koje se jasno i otvoreno stavljaju na stranu negatora države i državnosti BiH i svega što je bosansko i hercegovačko, a na štetu i poniženje iskrenih boraca za jedinstvenu i nedjeljivu BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.