OO SDP Foča

SDA Foča lažima želi sakriti kriminal i prevare koje ih decenijama krase

Nedavna konferencija za novinare SDA u Foči i njihovih satelita je dokaz da je strah od gubitka vlasti za SDA Foča veći od straha od Boga, pogotovo ako si radio protiv svoga naroda, kako to SDA Foča radi godinama.

Notorne laži i fabrikacije nas nisu iznenadile od rukovodstva SDA Foča i od Muftije Goraždanskog, jer smo na to navikli, ali smo ostali zaprepašteni učešćem stranaka iz BPK-a, a posebno učešćem premijerke vlade BPK-a i predsjedavajuće skupštine BPK-a u ovoj cirkuskoj predstavi.

Održavanjem ove konferencije za novinare, na kojoj je izrečeno bezbroj laži i nebuloza, u kompleksu Aladža džamije, po ko zna koji put skrnavite i Aladža džamiju i vjeru, a istinske vjernike vrijeđate i ponižavate.

Gospodo iz SDA ovo je dno, nema niže. I samo da znate SDP BiH Foča nije ni probosanska, ni probošnjačka, već PRAVA BOSANSKO-HERCEGOVAČKA STRANKA.

U OO SDP Foča su okupljeni povratnici i Fočaci koji godinama doživljavaju uvrede i poniženja od SDA Foča koja se vješto krije iza Koordinacije Naša Foča.

Očigledno je da SDA ne odgovara da se sazna za njihov kriminal, laži, prevare, bahatost i licemjerstva, koje ih godinama krasi u Foči.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.