Igor Stojanović

SDA bez stranačkog zapošljavanja ne bi imala ni dva zastupnika

Igor Stojanović, zastupnik SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo, reagovao je na poruku kolege iz SDA Mirze Čelika, predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo, kazavši da SDA ne bi imala ni dva zastupnika da nije bilo stranačkog zapošljavanja.

“Ne znam da li se gospodin Čelik šalio o zapošljavanju jer je 1. april prošao, ali čitav Kanton Sarajevo zna da je osnivač stranačkog zapošljavanja stranka iz koje on dolazi – SDA. Pozivam ga da prođemo ime po ime kroz svaku kantonalnu firmu i ministarstvo i tako provjerimo članove stranaka”, kazao je Stojanović.

Navodi kako SDA vodi u odnosu na sve druge stranke 30 na prema 1.

“Da nije bilo stranačkog zapošljavanja, SDA nakon višegodišnjih političkih promašaja koja su koštala Sarajevo kvalitetnog života i usluga nebi imala dva zastupnika. Kako to funkcioniše, svi smo mogli čuti na snimku od njihovog bivšeg Predsjednika KO Asima Sarajlića”, istakao je on.

Upozorio je kako tako nastavljaju i u doba koronavirusa.

“Jer sve što su do sad uspjeli u borbi protiv epidemije je novih 30 zaposlenih u kantonalnim firmama i ministarstvima i nastavak epidemije SDA zapošljavanja. Za 30 dana vanrednog stanja, uspjeli su postaviti bivše direktore u NO i UO koje je šestorka smijenila, i na taj način im se odužiti za svakog zaposlenog člana stranke”, zaključio je Stojanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.