Napravljen Program rada

Savjet za obrazovanje OO SDP BiH Gračanica obilježio svjetski Dan učitelja

Savjet za obrazovanje Općinske organizacije SDP BiH Gračanica, koji je nedavno oformljen, danas je na platou ispred SDP-a, u saradnji Klubom vijećnika SDP-a, organizovao obilježavanje 5. oktobra – Svjetskog dana učitelja. Druženje velikog broja prosvjetnih radnica i radnika, građanki i građana, predsjednika OO Nusreta Helića i vijećnika SDP-a, proteklo je u ugodnoj atmosferi, uz kafu, razgovore i podjelu letaka i čestitki.

Savjet za obrazovanje je napravio opsežan Program rada, koji će biti predstavljen u narednom periodu. Danas je dan učitelja/ca, nastavnika/ca, profesora/ca, ali i učenika/ca i njihovih roditelja i svih građanki i građana.

U ime Savjeta, čestitke je uputila predsjednica Savjeta profesorica Lutvija Čolo, koja je svim kolegicama i kolegama i svima onima koji cijene ovaj pomalo težak, ali častan posao, požela da budu i dalje uporni i uspješni, da se bore, rade i doprinose da bi opća situacija u državi bila bolja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.