Sastanak Valentina Inzka i Vojina Mijatovića u Laktašima

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko danas se sastao s potpredsjednikom SDP-a Vojinom Mijatovićem u Laktašima nakon čega su napravili i fotografiju ispred table s natpisom ove općine.

Inzko je, kako saznajemo, na putu izdvojio vrijeme za susret s Mijatovićem kako bi razgovarali o aktuelnim temama u BiH i regionu, a posebno o pismu koje je Inzko nedavno uputio rukovodstvu Narodne skupštine RS-a u vezi sa zahtjevom o oduzimanju odlikovanja ratnim zločincima.

Razgovarali su i o izboru gradonačelnika Mostara te izboru predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH.

Nakon sastanka su odlučili i napraviti fotografiju u mjestu gdje živi predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Iako je pozvan da prisustvuje današnjoj sjednici Narodne skupštine RS-a na kojoj će i on biti jedna od tačaka dnevnog reda, Inzko se ipak neće zaputiti u Banju Luku.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu