Tešanj

Sastanak sa predsjednicima osnovnih i interesnih organizacija SDP BiH Tešanj

Sastanak je imao radno-svečani karakter, upriličen povodom nedavno održanih izbora na nivou Općinske organizacije, te prazničnih dana u mjesecu januaru

Slika

U okviru Programa rada i djelovanja OO SDP BiH Tešanj, u nedjelju 12. januara ove godine organizovan je sastanak predsjednika osnovnih i interesnih organizacija SDP BiH Tešanj sa predsjednikom Općinske organizacije SDP BiH Tešanj.

Sastanak je imao radno-svečani karakter, upriličen povodom nedavno održanih izbora na nivou Općinske organizacije, te prazničnih dana u mjesecu januaru.

U radnom dijelu novoizabrani predsjednik, drug Senad S. Subašić, se obratio učesnicima sastanka čestitkama za uspješno provedene izborne aktivnosti, kao i izabranim članovima u organe općinske organizacije i praznike koje obilježavamo.

Nakon određenih informacija i razgovora, zaključeno je da se ovakvi sastanci organizuju najmanje svakih  šezdeset dana, po održavanju redovnih sastanaka u osnovnim organizacijama, kako bi se ostvarilo redovno međusobno informisanje i usklađivalo djelovanje u skladu sa Programom SDP BiH i Općinske organizacije .

Dogovoreno je o daljem toku konstituisanja izvršnih organa Općinske organizacije i drugim obavezama organa i organizacija, kao i članstva SDP BiH.                                                                                                                                                          OO SDP BiH Tešanj

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.