SDP BiH Tešanj

Sastanak sa Fondacijom za održivi razvoj-OdRaz

Domaćin i organizator sastanka je bio federalni poslanik Senad S. Subašić, koji je i do sada inicirao niz sastanaka sa privrednicima

Slika

8. janura tekuće godine, na prijedlog grupe privrednika sa područja općine Tešanj upriličen je sastanak sa zamjenikom direktora Fondacije za održivi razvoj- OdRaz, Safetom Dautom http://www.odraz.ba/AboutUsONama.aspx.

Domaćin i organizator sastanka je bio federalni poslanik Senad S. Subašić, koji je i do sada inicirao niz sastanaka sa privrednicima, a u narednom periodu najavljuje još veći broj ovakvih ili sličnih susreta.

Cilj  ovog sastanka je bio sagledavanje mogućnosti apliciranja za veoma povoljna kreditna sredstva, koja bi u ovom trenutku bila značajna za još veći razvoj privrede na prostoru općine Tešanj.

Inače, Fondaciju za održivi razvoj- OdRaz osnovala je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine s ciljem implementacije projekata obnove, razvoja i tranzicije koji su u funkciji podrške održivom razvoju Federacije i Bosne i Hercegovine u cjelini.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.